4Sign Kalmar

Kontaktperson

Stefan Garnman
VD
0480–458770
0735-109110
E-post

Kontaktuppgifter

4Sign Kalmar
Torsåsgatan 16
392 39 Kalmar

Telefon: 0480-27180
Fax: 0480-21615
E-post: info@skyltshop.se
Webbplats: www.skyltshop.se

Nätbutik
Skicka filer här!


Info
4Sign Kalmar har tillverkat graverade skyltar sedan 1978 med noggrannhet och kvalité som honnörsord. Idag är vi totalleverantör inom bilder och bokstäver oavsett vad bilden/bokstaven ska appliceras på. Allt från det lilla visitkortet till den stora fasadskylten. Vår mångåriga erfarenhet och kunniga personal är vår största tillgång. Viljan att alltid vara ledande gör oss till en utmärkt samarbetspartner för Er.

Historia
4Sign Kalmar startades 1978 under namnet Kalmar Skyltgravyr av Lorentz Lindblom hemma på köksbordet. Verksamheten växte och snart fanns det även en gravyrmaskin i tvättstugan innan Ann-Marie Lindblom tröttnade på aluminiumspån bland tvätten och hela verksamheten flyttades till en källarlokal i Kalmar. Verksamheten fortsatte att växa och en rad lokalbyten senare finns vi i dag under namnet 4Sign på Franska vägen 5A i Kalmar. Lorentz och Ann-Marie har under resan hunnit bli pensionärer och företaget drivs i dag av sonen Fredrik Lindblom. Både Lorentz och Ann-Marie är fortfarande ägare och jobbar lite då och då. Har du tur kan du fortfarande få höra Lorentz berätta en av alla sina roliga historier…

Spetskompetens
En av de saker som skiljer 4Sign Kalmar mot många andra skylttillverkare är vår gravyravdelning där vi tillverkar graverade skyltar i plast, aluminium, mässing och rostfritt. Allt från enkla installationsskyltar till graverade logotyper. Behövs det kan vi även plocka fram de riktigt gamla gravyrmaskinerna och gravera på gammalt vis. I dag är 4Sign Kalmar en av landets ledande tillverkare av taktila skyltar med punktskrift. Vi kan hjälpa till med allt från projektering och idé till tillverkning och montering på plats. Vill du att din offentliga skyltning ska följa Boverket och Handisams krav och rekommendationer, då ska du kontakta 4Sign Kalmar för vi kan skyltning för offentlig miljö.

Tommy Strand
Produktion
E-post

Christian Nilsson
Produktion

Malin Waldbjer
Produktion
E-post

Elin Arnesson
Produktion

Richard Molin
Produktion

Ellinor Infang
Order/Fakturor
0480-27180
E-post

Stefan Garnman
VD
0480–458770
0735-109110
E-post