Flagga med Eget Tryck

En flagga med eget tryck som profilering?

Det är viktigt att synas även från långt håll – det kommer att stärka ditt företags profil något enormt. En flagga med eget tryck exponerar nämligen din logotyp eller ditt budskap på ett klart och tydligt, samt symboliskt, sätt.

En flagga är förknippad med identitet. Och det kan en flagga med eget tryck också komma att bli genom detta symboliska medium. Fördelen med en flagga är att den syns på långt håll och kan locka till sig kunder som råkar ha vägarna förbi. Lyckas du dessutom förmedla ett budskap kanske du dessutom lockar till dig nya kunder till lokalerna.

Hos oss på 4Sign kan vi lova att du får en flagga med eget tryck som är hållbar och tål både väder och vind. Vi tillverkar dem i tyger och färger som klarar tuffa väderförhållanden. Storleksmässigt anpassar vi flaggornas storlek till den längd ni har på de tilltänkta flaggstängerna. Exempelvis rekommenderar vi att bredden av en horisontell flagga bör vara en fjärdedel av stångens längd och att en vertikal flaggas höjd bör vara en tredjedel av stångens längd. Vanligast är att de är tillverkade i stickad eller vävd polyester. Vi hjälper er självklart att hitta en anpassad lösning när ni ska beställa en flagga med eget tryck till ert företag!

Kontakt

Jonas Albinsson
Kedjeledare

0708-846657
jonas.albinsson@4sign.se