Profil

Flaggor

Din närmsta aktör


Alla våra aktörer »

Kontakta oss


  Profilera dig på ett sätt som är synligt även från långt håll. Företagsflaggan exponerar din logotyp eller budskap på ett synligt och symboliskt sätt.

  Flaggor är nära förknippade med identitet, när du hör ordet flagga är sannolikheten stor att du tänker på nationsflaggor, kanske förknippar du dem med sportsliga framgångar? Företagsflaggan är ett sätt att använda detta symboliska medium för att förmedla ditt företags identitet genom en logotyp eller budskap, ett sätt att profilera dig. En fördel med att exponera ditt budskap med flaggor är att de syns från långt håll, vilket kan vara fördelaktigt eftersom det gör det enklare för kunder att hitta till dina lokaler.

  Företagsflaggor som tål väder och vind

  Vi säkerställer god hållbarhet på våra flaggor genom att tillverka dem i tyger och färger som klarar tuffa väderförhållanden. Vi anpassar flaggornas storlek till den längd ni har på de tilltänkta flaggstängerna. Bredden av en horisontell flagga bör vara en fjärdedel av stångens längd och en vertikal flaggas höjd bör vara en tredjedel av stångens längd. Vanligtvis är de tillverkade i stickad eller vävd polyester. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta en anpassad lösning.

  Kontakta din närmsta 4Sign-aktör, vi hjälper dig hitta rätt flagga för dina behov.


  Profil
  Profil
  se mer
  Profil
  Fakturor
  se mer
  Profil
  Noteringskort
  se mer
  Profil
  Flyers
  se mer
  Profil
  Foldrar
  se mer
  Profil
  Kuvert
  se mer
  Profil
  Brevpapper
  se mer
  Profil
  Visitkort
  se mer
  Profil
  Give aways
  se mer
  Profil
  Presentreklam
  se mer
  Profil
  Arbetskläder
  se mer
  Profil
  Profilkläder
  se mer
  Profil
  Beachflag
  se mer