Profil

Flaggor

Din närmsta aktör


Alla våra aktörer »

Kontakta oss


Profilera dig på ett sätt som är synligt även från långt håll. Företagsflaggan exponerar din logotyp eller budskap på ett synligt och symboliskt sätt.

Flaggor är nära förknippade med identitet, när du hör ordet flagga är sannolikheten stor att du tänker på nationsflaggor, kanske förknippar du dem med sportsliga framgångar? Företagsflaggan är ett sätt att använda detta symboliska medium för att förmedla ditt företags identitet genom en logotyp eller budskap, ett sätt att profilera dig. En fördel med att exponera ditt budskap med flaggor är att de syns från långt håll, vilket kan vara fördelaktigt eftersom det gör det enklare för kunder att hitta till dina lokaler.

Företagsflaggor som tål väder och vind

Vi säkerställer god hållbarhet på våra flaggor genom att tillverka dem i tyger och färger som klarar tuffa väderförhållanden. Vi anpassar flaggornas storlek till den längd ni har på de tilltänkta flaggstängerna. Bredden av en horisontell flagga bör vara en fjärdedel av stångens längd och en vertikal flaggas höjd bör vara en tredjedel av stångens längd. Vanligtvis är de tillverkade i stickad eller vävd polyester. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta en anpassad lösning.

Kontakta din närmsta 4Sign-aktör, vi hjälper dig hitta rätt flagga för dina behov.


Profil
Profil
se mer
Profil
Fakturor
se mer
Profil
Noteringskort
se mer
Profil
Flyers
se mer
Profil
Foldrar
se mer
Profil
Kuvert
se mer
Profil
Brevpapper
se mer
Profil
Visitkort
se mer
Profil
Give aways
se mer
Profil
Presentreklam
se mer
Profil
Arbetskläder
se mer
Profil
Profilkläder
se mer
Profil
Beachflag
se mer