Skyltar

Ljusskyltar som syns dygnet runt

Din närmsta aktör


Alla våra aktörer »

Kontakta oss


  Särskilj dig från konkurrenter och synliggör ditt budskap. 4Sign hjälper dig att utforma ljusskyltar som synliggör ditt budskap även när det är mörkt utomhus.

  Ljusskyltar (kallas ibland för ljuslådor) kan precis som många andra typer av skyltar se ut på en lång rad sätt. De kan vara rektangulära, runda eller konvexa, egentligen kan de se ut nästan hur som helst. Den stora fördelen med dem är att de syns tydligt dygnet runt tack vare den inbyggda belysningen.

  Den vanligaste typen av ljusskylt har en “låda” som vanligtvis är tillverkad av aluminium, med en front i akrylplast, en logotyp i utskuren vinylfolie samt en invändigt monterad belysning bestående av lysrör.

  En ljusskylt kan dock tillverkas i många olika material, samt anpassas efter ett flertal ändamål. De kan exempelvis användas av butiker, caféer och restauranger som har ett intresse av att locka till sig kunder även när det är mörkt ute. Ljusskyltar kan dock användas för att kommunicera alla typer av budskap. Vi hjälper dig hitta den lösning som är bäst anpassad för ditt budskap.

  Kontakta din närmsta 4Sign-aktör, vi hjälper dig hitta rätt skylt för dina behov.

  Energieffektiva ljusskyltar är ett smart val

  De traditionella ljusskyltarna hade tidigare vanliga lysrör eller glödlampor monterade inuti. Detta har idag självklart börjat bytas ut mot LED-belysning för att få en bättre energiekonomi. Man pratar därför ofta om LED-skyltar snarare än ljusskyltar idag, även om de kan vara utformade på samma sätt. Ta gärna en titt här för mer information om det alternativet. En ljusskylt med LED-belysning kan man med gott samvete låta stå på under dygnets alla timmar då de drar mycket mindre el än vad tidigare generationers skyltar har gjort.

  Den som vill ha en snygg skylt med snirklig text av böjda rör väljer förstås en neonskylt som också är ett utmärkt alternativ bland upplysta skyltar.

  Ett tredje alternativ är att välja en väl tilltagen plåtskylt och rikta strålkastare mot den eller sätta lampor bakom så att kanten lyses upp när det är mörkt. Det alternativet fungerar mycket bra om man vill ha en formskuren skylt. Ett mycket snyggt alternativ som ser exklusivt ut.

  Vi hjälper dig gärna i valet och tar fram ljusskyltar som passar din verksamhet perfekt. De kan tillverkas i alla storlekar – från mindre ljusskyltar som kan placeras på taket på fordon till rejält tilltagna skyltar för husfasader. Hos 4Sign hittar du allt du behöver inom skyltning, reklam och profilering.


  Skyltar
  Skyltar
  se mer
  Skyltar
  Isreklam
  se mer
  Skyltar
  Vepor
  se mer
  Skyltar
  Banderoll
  se mer
  Skyltar
  Säkerhetsfilm
  se mer
  Skyltar
  Insynsskydd
  se mer
  Skyltar
  Topptavlor (busshållplats)
  se mer
  Skyltar
  Akryl
  se mer
  Skyltar
  Frigolitskyltar
  se mer
  Skyltar
  Domedekaler
  se mer
  Skyltar
  Digitaltryck
  se mer
  Skyltar
  Screentryck
  se mer
  Skyltar
  Digitala skyltar
  se mer
  Skyltar
  Varselskylt
  se mer
  Skyltar
  Vägskylt
  se mer
  Skyltar
  Arenaskylt
  se mer
  Skyltar
  Glasfiberarmerad plastskylt (GAP)
  se mer
  Skyltar
  Taktila skyltar
  se mer
  Skyltar
  Gravyr
  se mer
  Skyltar
  Byggskylt
  se mer
  Skyltar
  Plåtskylt
  se mer
  Skyltar
  Neon
  se mer
  Skyltar
  LED-skyltar
  se mer