Lediga jobb

Aktuella tjänster

Vill du komma och jobba tillsammans med oss? Vi befinner oss i en spännande fas på flera håll runt om i landet och söker därför drivna och positiva personer som vill bli en del av 4Sign!

Vi söker kompetent personal som vill utvecklas tillsammans med oss och vi vill alltid komma i kontakt med kompetenta personer med erfarenhet inom design, produktion och montering.

4Sign är en värderingsstyrd kedja, och det är därför viktigt för oss att våra medarbetare känner igen sig i våra värderingar. Vi anser att alla människor vi möter i vår vardag ska bemötas på ett trevligt och proffsigt sätt, med en stor portion ödmjukhet och prestigelöshet. Du som söker arbete hos oss ska förutom en hög yrkeskompetens ha ett stort intresse för människor och ett stort engagemang i ditt arbete. Våra medarbetare är proffsiga och besitter en hög kompetens inom det område vi verkar.

Just nu har vi rekryteringsbehov på flera av våra enheter Är du en duktig montör, har erfarenhet av produktion av grafiskt material och verkligen engagerar dig i ditt uppdrag, då tycker jag du skall kontakta oss redan idag.

Du hittar kontaktpersoner för den ort du är intresserad av på länkarna nedan.

Kontaktuppgifter till respektive ort hittar du på denna länken

Kontakt

Jonas Albinsson Kedjeledare 0708-846657 jonas.albinsson@4sign.se

Din närmsta aktör


Alla våra aktörer »