Lediga jobb

Aktuella annonser

Vi söker alltid kompetent personal som vill utvecklas tillsammans med oss. Även om vi inte aktivt söker medarbetare, vill vi alltid komma i kontakt med kompetenta personer med erfarenhet inom design, produktion och montering.

Vi är en värderingsstyrd kedja, och det är därför viktigt för oss att våra medarbetare känner igen sig i våra värderingar. Vi anser att alla människor vi möter i vår vardag ska bemötas på ett trevligt och proffsigt sätt, med en stor portion ödmjukhet och prestigelöshet. Du som söker arbete hos oss ska förutom en hög yrkeskompetens ha ett stort intresse för människor och ett stort engagemang i ditt arbete.

Våra medarbetare är proffsiga och besitter en hög kompetens inom det område vi verkar. Vi ligger hela tiden i framkant vad gäller våra medarbetares kompetens, så att den svarar mot aktuella och framtida behov inom vår bransch.

Har du funderingar eller frågor om kedjan så kontakta vår kedjeledare eller kontaktpersonerna i annonserna.


Vi söker till Bollnäs

Branschkunnig skylt- och dekortillverkare!

4Sign Bollnäs är ett dotterbolag till 4Sign i Gävle som sedan 1987 tillverkat och levererat profilerande produkter och tjänster. Bland annat fordonsdekorer, skyltar, roll-ups, mässmaterial, banderoller och solfilmsmontage till nöjda kunder i Gävleborg och närliggande områden. Vår erfarenhet och kunskap gör att vi levererar kvalitativa designer, lösningar och alltid använder väl utvalda produkter.

4Sign Bollnäs är Hälsinglands störst yrkesbutik för profil- och arbetskläder, presentreklam och give aways. Nu ska vi satsa mer med att bygga vår dekor och skylt avdelning.

Vi söker nu till vår anläggning i Bollnäs en öppen, entusiastisk och flexibel medarbetare till vårt team. Tjänsten innebär dels tillverkning av dekorer och skyltar, dels enklare montering men framförallt folieringar av utmanande ytor som hela bilar, lastbilar, bussar eller båtar!

Tjänsten innefattar även kundkontakt, förslags framtagning och offerering.

För hantverket krävs, att man är händig, tålmodig och mycket noggrann. De små detaljerna är avgörande och det är mycket viktigt att varje medlem av vårt team tar stort ansvar för sin uppgift. I branschen händer saker snabbt och man måste vara flexibel och kunna hantera snabba förändringar. Vi utför jobb överallt och detta kräver bland annat att man åker ut för att montera vid olika arbetsplatser och att du bör trivas vid miljöombyten och vara social.

Vi söker en medarbetare med minst 4-5 års erfarenhet inom branschen.

B körkort är ett krav.

Är du intresserad skicka en ansökan till: robert.pettersson@4sign.se

 


*Den information du skickar till oss i samband med ansökan kommer att registreras hos oss så länge som ansökan är aktuell. Syftet med registreringen är att ha möjlighet att utvärdera de kandidater som söker och göra ett urval av kandidater. All information som sparats om dig i samband med att du skickar in din ansökan kommer att raderas då du inte längre är aktuell för tjänsten. Inga uppgifter kommer att delas med tredje part utan din tillåtelse. Se även vår dataskyddspolicy på vår hemsida 4sign.se. Genom att skicka in din ansökan avseende annonserad tjänst accepterar du att vi sparar dina uppgifter enligt ovan.

Kontakt

Jonas Albinsson Kedjeledare 0708-846657 jonas.albinsson@4sign.se

Din närmsta aktör


Alla våra aktörer »