Lediga jobb

Aktuella tjänster

Vill du komma och jobba tillsammans med oss? Vi befinner oss i en spännande fas på flera håll runt om i landet och söker därför drivna och positiva personer som vill bli en del av 4Sign!

Vi söker kompetent personal som vill utvecklas tillsammans med oss och vi vill alltid komma i kontakt med kompetenta personer med erfarenhet inom design, produktion och montering.

4Sign är en värderingsstyrd kedja, och det är därför viktigt för oss att våra medarbetare känner igen sig i våra värderingar. Vi anser att alla människor vi möter i vår vardag ska bemötas på ett trevligt och proffsigt sätt, med en stor portion ödmjukhet och prestigelöshet. Du som söker arbete hos oss ska förutom en hög yrkeskompetens ha ett stort intresse för människor och ett stort engagemang i ditt arbete. Våra medarbetare är proffsiga och besitter en hög kompetens inom det område vi verkar.

Just nu har vi rekryteringsbehov på flera av våra enheter Är du en duktig montör, har erfarenhet av produktion av grafiskt material och verkligen engagerar dig i ditt uppdrag, då tycker jag du skall kontakta oss redan idag.

Du hittar kontaktpersoner för den ort du är intresserad av på länkarna nedan.

Kontaktuppgifter till respektive ort hittar du på denna länken


Vi söker platschef i Gävle

Bli drivkraften bakom 4Sign Gävle – Din roll som Platschef

Är du redo att sätta ditt avtryck i profilbranschen?

4Sign går in en ny fas och tar bestämda kliv mot visionen om miljardomsättning inom en tioårsperiod. Ett led i detta är att bli marknadsledande inom profileringsprodukter på våra lokala orter, Vår styrka ligger i vår förmåga att kombinera nationell räckvidd med lokal expertis. Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla Nordens största profileringskoncern tillsammans med oss. Är du driven och lösningsorienterad med tidigare erfarenhet som platschef vill vi ha med dig på vår resa!

Som Platschef för 4Sign Gävle är du mycket mer än bara en del av maskineriet; du är en strategisk ledare som kommer att lägga grunden för inte bara vår lokala framgång utan för hela koncernens triumfer.

I rollen som platschef på 4Sign ansvarar du för den dagliga driften av såväl produktionsenhet som yrkesbutik, samt har ansvar över budget och personalstyrkan på ca 15 personer. Utöver det ingår även försäljningsansvar inom produktområdena dekor/skylt samt arbets- och profilkläder.

Ditt uppdrag

Driva verksamheten framåt: Genom att optimera den dagliga driften och säkerställa att vi uppnår vår vision att bli ortens ledande profilföretag.

Vara en tydlig ledare: Skapa en inspirerande arbetsmiljö för ditt team och samtidigt bidra till koncernens gemensamma mål och strategier.

Vässa försäljningen: Med din försäljningsexpertis, expandera vårt varumärke och stärka vår position på marknaden.

Stärka samarbeten: Engagera dig i koncernens nätverk för att dela bästa praxis och driva kollektiv innovation och framgång för hela koncernen.

Vem är du?

En Ledare med Vision: Du förkroppsligar ledarskap och har ett track-record som visar på både strategiskt och operationellt framgångsrikt ledarskap.

Strategisk och Affärsmässig: Din analysförmåga och affärskunskap gör att du navigerar verksamheten med precision.

Branschvana: Det är en fördel om du bär med dig erfarenhet från profilering eller närliggande branscher som ger dig en unik förståelse för affären, dock intet krav om du

Problemlösare och Innovatör: Din kreativa tankeförmåga leder till lösningar som driver både tillväxt och förbättring.

Vårt erbjudande:

En Framträdande Roll: Var med och forma framtiden för 4Sign Gävle och hela 4Signkoncernen.

En Lön som Matchar Ditt Bidrag: För rätt person finns goda möjligheter till attraktiv löneutveckling.

Utvecklingsmöjligheter: Din resa med oss kommer att vara fylld av möjligheter för både personlig och professionell tillväxt inom 4Signkoncernen.

Kontakt:

Vill du ta rodret och leda 4Sign Gävle mot en lysande framtid? Skicka din ansökan till vår VD jonas.albinsson@4sign.se. Låt oss tillsammans forma framtiden för profilbranschen.

Vi går igenom ansökningar löpande.

Kontakt

Jonas Albinsson Kedjeledare 0708-846657 jonas.albinsson@4sign.se

Din närmsta aktör


Alla våra aktörer »