Lediga jobb

Aktuella annonser

Vi söker alltid kompetent personal som vill utvecklas tillsammans med oss. Även om vi inte aktivt söker medarbetare, vill vi alltid komma i kontakt med kompetenta personer med erfarenhet inom design, produktion och montering.

Vi är en värderingsstyrd kedja, och det är därför viktigt för oss att våra medarbetare känner igen sig i våra värderingar. Vi anser att alla människor vi möter i vår vardag ska bemötas på ett trevligt och proffsigt sätt, med en stor portion ödmjukhet och prestigelöshet. Du som söker arbete hos oss ska förutom en hög yrkeskompetens ha ett stort intresse för människor och ett stort engagemang i ditt arbete.

Våra medarbetare är proffsiga och besitter en hög kompetens inom det område vi verkar. Vi ligger hela tiden i framkant vad gäller våra medarbetares kompetens, så att den svarar mot aktuella och framtida behov inom vår bransch.

Har du funderingar eller frågor om kedjan så kontakta vår kedjeledare eller kontaktpersonerna i annonserna.

 


Driven platschef sökes till 4Sign Gävle

Var med och utveckla Nordens största profileringskoncern

 • Budgetansvar
 • Personalansvar, ca 15 personer
 • Ansvar över daglig drift
 • Försäljningsansvar dekor/skylt samt arbetskläder/profil
 • Lokal platschef i koncern med idag 7 orter (ambition 30 orter inom 5 år)
 • Driven och ansvarsfull med erfarenhet
 • Lösningsorienterad
 • Analyserande och aktiv
 • Glatt gäng med 60 koncernanställda
 • Gävle, produktionsenhet och yrkesbutik
 • Ska bli marknadsledande på orten
 • Ambition och mål om att bli Sveriges bästa arbetsplats

 

4Signkedjan går in en ny tidsålder och tar bestämda kliv mot visionen om miljardomsättning inom en tioårsperiod. Ett led i detta är att bli marknadsledande inom profileringsprodukter på våra lokala orter, och därför söker nu 4Sign i Gävle dig som vill vara med och utveckla Nordens största profileringskoncern tillsammans med oss. Är du driven och lösningsorienterad med tidigare erfarenhet som platschef vill vi ha med dig på vår resa!

Inom 4Signkedjan är vi ett glatt och stöttande gäng med drygt 60 koncernanställda som tillsammans driver på både lokal profileringsexpertis och koncernövergripande mål. Vi har en stark ambition om att bli en av Sveriges bästa arbetsplats och satsar hårt på nya tidens 4Sign.

Uppdraget

Rollen som platschef på 4Sign i Gävle är omväxlande och givande, där du agerar både i det övergripande och detaljfokuserade. Du ansvarar för den dagliga driften av såväl produktionsenhet som yrkesbutik, samt har ansvar över budget och personalstyrkan på ca 15 personer. Utöver det ingår även försäljningsansvar inom produktområdena dekor/skylt samt arbets- och profilkläder.

Din profil

Vi ser gärna att du är en driven och ansvarsfull person med tidigare erfarenhet av liknande roller. Du är en aktiv lagspelare som hjälper arbetslaget framåt genom stark drivkraft och målmedvetenhet. I din yrkesroll är du analyserande och lösningsorienterad med förmåga att se både till helheten och de mindre aspekterna. På arbetsplatsen är du social och har god hand med människor. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från profileringsbranschen.

 

Låter det som ett uppdrag för dig? Har du frågor om tjänsten? Skicka dina frågor eller din ansökan till Jonas Albinsson på jonas.albinsson@4sign.se eller Robert Pettersson Hillman på robert.pettersson@4sign.se redan idag! Vi går igenom ansökningar löpande så tveka inte att skrida till verket.

 


*Den information du skickar till oss i samband med ansökan kommer att registreras hos oss så länge som ansökan är aktuell. Syftet med registreringen är att ha möjlighet att utvärdera de kandidater som söker och göra ett urval av kandidater. All information som sparats om dig i samband med att du skickar in din ansökan kommer att raderas då du inte längre är aktuell för tjänsten. Inga uppgifter kommer att delas med tredje part utan din tillåtelse. Se även vår dataskyddspolicy på vår hemsida 4sign.se. Genom att skicka in din ansökan avseende annonserad tjänst accepterar du att vi sparar dina uppgifter enligt ovan.

Kontakt

Jonas Albinsson Kedjeledare 0708-846657 jonas.albinsson@4sign.se

Din närmsta aktör


Alla våra aktörer »