Historier

Centralt kontor

Vi söker Key Account Manager!

Författad den av Jonas Albinsson

4Signkedjan växer och både vår centrala försäljning och försäljningen på de lokala marknaderna har en kraftig tillväxt. 4Signs uttalade vision är att öka sin närvaro på större och rikstäckande kunder för att bli kundernas förstahandsval vid val av skylt- och profilleverantör. Vi söker därför en driven Key Account Manager som skall jobba med nykundsbearbetning av medelstora och stora kunder i hela Sverige. Är du rätt person så finns en mycket bra möjlighet att vara med och forma din framtid där det på sikt kan innebära ett större ansvar för den som visar sig leva upp till förväntningarna.

Den vi söker skall ha en gedigen och dokumenterad säljerfarenhet. Vi tror att det är en stor fördel om du också är väl insatt i branschen men med det sagt så ser vi hellre att du är hungrig och har en tydlig bild om hur du lyckas med ditt uppdrag snarare än att du är produktexpert i branschen eller sitter fast i gamla tankebanor. Du skall jobba mycket med idéförsäljning och vara en aktiv samtalspartner till potentiella kunder som skall känna att 4Sign verkligen ger dom verksamhetsnytta med våra produkter och att vi gör deras varumärke starkare.

Marknaden är enorm och möjligheterna likaså. Företagens varumärke blir allt viktigare för att sticka ut och behovet att profilera sig på olika sätt kommer öka än mer. Vi skall vara där och driva denna utveckling med vårt kompletta produktutbud, vår professionella organisation, vårt unika rikstäckande nätverk av 4Signare och vår omfattande marknadsföring.

Du skall vara en aktiv och uppsökande KAM. Du kommer inte att ha ett kontor på en speciell plats utan du utgår från ditt hemmakontor och du är sannolikt på resande fot merparten av din arbetstid. Du kommer att jobba enskilt med bearbetning av kunder men du kommer också att jobba tillsammans med lokala säljare hos 4Signaren på de orter där vi finns representerade. Därför är det viktigt att du känner att det är kul att samarbeta med kollegor och att ni prestigelöst kan jobba tillsammans mot ett gemensamt mål.

Du kommer att mätas på resultat, och premieras därefter! Vi söker efter marknadens vassaste KAM och vi har också förväntningar på att denne skall leverera resultat. Med resultat menar vi resultat både på kort och lång sikt. Vi strävar efter långsiktiga kundrelationer som ger frukt både till kunderna och till 4Sign, många år framöver. Du skall alltså inte jaga snabba avslut för att få ihop månaden utan leverera resultat över sikt.

Till din hjälp kommer du att ha över 200 medarbetare som är proffs på det vi gör. Vi är en platt organisation där du kommer att rapportera direkt till VD, som du också gör din övergripande arbetsplanering tillsammans med. Vi kommer att ge dig en bra introduktion i 4Sign världen och vi har också olika utbildningsprogram som vi följer beroende på vilken kompetens du har med dig in i tjänsten.

Har vår annons fångat ditt intresse och du tror att du har något att tillföra så hör av dig och sälj in dig. Då kan vi svara på alla de frågor du säkert har och också berätta mycket mera om hur vi ser på tjänsten.

Kontakta vår VD Jonas Albinsson för mer info. 0708-846657

Din ansökan skickar du till info@4sign.se. Urval kommer att ske löpande.

Vi ser med spänning fram emot att höra av dig som är eller kommer att bli marknadens vassaste Key Account Manager!

 

 

*Den information du skickar till oss i samband med ansökan kommer att registreras hos oss så länge som ansökan är aktuell. Syftet med registreringen är att ha möjlighet att utvärdera de kandidater som söker och göra ett urval av kandidater. All information som sparats om dig i samband med att du skickar in din ansökan kommer att raderas då du inte längre är aktuell för denna tjänsten. Inga uppgifter kommer att delas med tredje part utan din tillåtelse. Se även vår dataskyddspolicy på vår hemsida 4sign.se. Genom att skicka in din ansökan avseende denna tjänst accepterar du att vi sparar dina uppgifter enligt ovan.

Centralt kontor

4Sign Norden AB
Box 21
374 21 Karlshamn

Se mer

Centralt kontor

Bildekor som ger avtryck!

Författad den av Jonas Albinsson

Med fordonsdekor på firmabilarna marknadsför även de varumärket fysiskt. 4Sign erbjuder alla typer av dekor för alla fordonstyper, från enklare loggor till helfoliering för att på bästa sätt marknadsföra ditt varumärke. Se mer på filmen nedan.

Välkommen till oss!

Klicka här för kontaktuppgifter

 

 

Centralt kontor

4Sign Norden AB
Box 21
374 21 Karlshamn

Se mer

Centralt kontor

Skyltar som ger avtryck!

Författad den av Jonas Albinsson

Skylten visar dig i rätt riktning. Den synliggör också ditt varumärke och får dig att sticka ut ur mängden.

Skyltar finns i ett oändligt antal former och material. 4Sign erbjuder alla typer av skyltar. Material, storlek ljus eller ej. Vi kan det här med skyltar så när du hör av dig till 4Sign kan du vara säker på att få den bästa skylten för ditt behov.

Idé, produktion och montering av skyltar!

Vi arbetar kundnära och erbjuder lösningar som passar de allra flesta behov. Vi har kompetens inom hela produktionskedjan, från idé till montering. Det innebär att vi kan hjälpa dig genom hela processen i ditt val av skylt.

Kontakta 4Sign, vi hjälper dig hitta rätt profilering för ditt företags behov.

Centralt kontor

4Sign Norden AB
Box 21
374 21 Karlshamn

Se mer

Centralt kontor

Profilkläder som ger avtryck!

Författad den av Jonas Albinsson

Profilkläder är en del av ditt företags identitet. Tänkt därför på att ge ett enhetligt intryck när du exponerar ditt varumärke. Enhetlig och tydlig profilering är fördelaktig eftersom syftet med att exponera varumärket troligtvis är att få fler människor att känna igen det. Profilkläder kan vara nästan vilket plagg som helst, men det är vanligt med exempelvis t-shirts, skjortor, pikétröjor och mössor.

Profilkläder som gör era anställda till stolta ambassadörer

Fördelen med att ta fram snygga profilkläder är att chanserna ökar för att företagets anställda använder dem även till vardags. När profilkläder används i vardagen blir dina anställa ambassadörer för varumärket även privat, vilket leder till ökad exponering. Kontakta oss gärna för frågor, vi kan erbjuda en helhetslösning för ditt företags profilering.

Kontakta 4Sign, vi hjälper dig hitta rätt profilering för ditt företags behov.

Centralt kontor

4Sign Norden AB
Box 21
374 21 Karlshamn

Se mer

Centralt kontor

Mässdags? Börja hos oss!

Författad den av Jonas Albinsson

Vi vet hur du lyckas på mässan!

Vi kan allt om mässor och erbjuder dig ett komplett sortiment av det senaste inom monterdesign och profilering.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt

 

 

Centralt kontor

4Sign Norden AB
Box 21
374 21 Karlshamn

Se mer

Centralt kontor

Tid för ljusskyltar!

Författad den av Jonas Albinsson

Med en snygg ljusskylt får ditt budskap rätt uppmärksamhet!

Hösten närmar sig och dagarna blir kortare. Då är det hög tid att se över sina ljusskyltar. Behövs det en ny ljusskylt för att få ut ert budskap på ett bra sätt eller behöver ni byta lampor eller budskap i en befintlig skylt?

Vi på 4Sign är proffs på skyltar i alla dess former. Till oss kan du vända dig om du vill ha en ny snygg skyltlösning men vi är också duktiga på att serva dina gamla skyltar så att de får nytt liv. Hör av dig till oss så berättar vi mera. Klicka på annonsen nedan för kontaktuppgifter.

Ljusskylt

Centralt kontor

4Sign Norden AB
Box 21
374 21 Karlshamn

Se mer

Centralt kontor

Tid för banderoller och vepor

Författad den av Jonas Albinsson

Vi har hållbara samt mångsidiga banderoller och vepor för inomhus och utomhus som hjälper dig marknadsföra ditt varumärke, evenemang eller produkter var som helst på ett enkelt sätt.

Kontakta närmsta 4Sign för idé och pris.

Banderoll

Centralt kontor

4Sign Norden AB
Box 21
374 21 Karlshamn

Se mer
Fyll i dina uppgifter för att få 4Signs nyhetsbrev