Historier

Centralt kontor

Bli en av oss

Författad den av Jonas Albinsson

4Signs vision är att fortsätta utvecklas som den ledande kedjan inom profilering i Sverige och Norden. Vi söker dig som vill bli en del i vårt framgångsrika kedjesamarbete.

Att vara en del i 4Signkedjan ger dig som skylt och profilentreprenör många fördelar. Förhandlingsstyrkan gentemot leverantörer, monteringssamarbetet och produktionsutbytet ger alla medlemmar tillgång till kedjans stora kompetens och produktionskapacitet samtidigt som du behåller din lokala prägel. Lägg sedan till en omfattande marknadsföring som gör att du når en större kundkrets och får ökad konkurrenskraft så har du ett vinnande koncept.

Som medlem i 4Sign får du lägre inköpskostnader, fler kunder och behöver aldrig tacka nej till ett jobb för att du inte har kapacitet eller kompetens, en oslagbar kombination för att skapa en positiv utveckling i ditt företag.

Välkommen att bli en del i 4Signkedjan du också!

För mer information och en inledande dialog, kontakta kedjeledare Jonas Albinsson. Kontaktuppgifter finner du här.

Klicka på bilden nedan för att läsa vår broschyr om fördelarna med 4Sign.

Centralt kontor

4Sign Norden AB
Box 21
374 21 Karlshamn

Se mer
Fyll i dina uppgifter för att få 4Signs nyhetsbrev