Historier

Centralt kontor

4Sign på stark tillväxt

Författad den av Jonas Albinsson

4Sign som branschkedja är inne på sitt tionde verksamhetsår. Många av våra medlemmar har varit i branschen mycket längre. Vi har en enorm kompetens och erfarenhet i kedjan. Vi har samtidigt många starka ägare som vill se en högre expansionstakt, starkare erbjudande och en bättre enhetlighet i vår profil.  Vi är med andra ord en blandning av företagare som genom våra olika kompetenser utgör en grund, få förunnad, för att ta nästa steg i 4Signs utveckling.

Vi kommer framöver jobba för att tydliggöra vårt erbjudande, vara tydligare med vad vi levererar till marknaden och skapa ett varumärke som skall uppfattas som det ledande varumärket inom skylt, fordonsdekor, profilprodukter och mässa.

4Sign – Rikstäckande profilering med lokal närhet!

Centralt kontor

4Sign Norden AB
Box 21
374 21 Karlshamn

Se mer
Fyll i dina uppgifter för att få 4Signs nyhetsbrev