Banderoll Tryck

En banderoll med ett väl genomarbetat och framtaget tryck på är ett mångsidigt redskap för dig och ditt företag när ni vill exponera ert budskap i ett avlångt och stort format på exempelvis en husvägg eller byggställning. Våra banderoller kan ni självklart även få med valfritt tryck på, så att ni kan profilera ert företag på precis det sätt som ni vill.

Välj rätt material för din banderoll

Vi använder flera olika material vid tillverkning av våra banderoller. Vilket material som passar bäst i det unika fallet skiljer sig beroende på användningsområde och placering, men vanligtvis är banderollerna tillverkade i antingen PVC, hålväv eller mesh som det heter på engelska.  Hålväven är bra på så vis att den släpper igenom vind och ljus vilket kan vara till fördel om banderollen är tänkt att placeras på en blåsig plats. Vår banderoll med tryck passar utmärkt för användning både inomhus och utomhus

Kontakta oss för banderoll med tryck

Om ni är i behov av banderoller med tryck eller andra profilprodukter, kontakta då oss 4Sign redan idag så hjälper vi er med att ta fram rätt profilprodukter åt ert företag. Varmt välkommen till oss på 4Sign, vi ser fram emot att höra från er.

Kontakt

Jonas Albinsson
Kedjeledare

0708-846657
jonas.albinsson@4sign.se