Fordonsdekor

Dekor för Linder aluminiumbåtar

Linder Aluminiumbåtar är idag en av marknadens ledande leverantörer inom sitt segment. En av detaljerna som gör Linders produkter speciella är de 4Sign-producerade dekalerna som tagits fram i ett nära samarbete med Linders marknadsavdelning.

Historien som ledde fram till Linder Aluminiumbåtar startade redan på 60-talet när Lars-Göran Linder startade en småskalig tillverkning av kanoter i föräldrahemmets hönshus. Uppmärksamheten utifrån blev större i takt med varje nytt båtbygge och produktionen ökade successivt. Till slut föddes det en eller två egenkonstruerade båtar varje vinter.

I slutet av 70-talet började planerna på att sälja kanoter, rodd- och motorbåtar tillverkade i aluminium och Lars-Göran Linder började resa runt i jakt på tillverkare och importkanaler. Kraven var höga och när tillverkarna utvärderades var det ingen som fick så pass höga betyg att Lars-Göran ville sätta namnet Linder på produkterna. Han valde att starta en egen produktionslinje istället, det som idag är Linder Aluminiumbåtar.

Vi möter kraven från Linder Aluminiumbåtar genom att trycka dekaler med hög printkvalitet på ett material som är noga utvalt för att säkerställa lång hållbarhet i den mycket krävande miljö som båtarna ska användas i.

För oss var det viktigt att förstärka kvalitetsintrycket av Linder Aluminiumbåtar genom att leverera dekaler som håller hög kvalité över lång tid. Det är detaljerna som tillsammans utgör en fullständig båtmodell från Linder Aluminiumbåtar.

Producerat av

4Sign Sölvesborg

Kontakta oss