Mässa, Skyltar

Lansering Blondinbella

4Sign Mjölby fick äran att ta fram lanseringsmaterial till den kända bloggerskan och entreprenören Isabella Lövengrips kollektion av hud- och hårvårdsprodukter. Materialet användes i Apoteket Kronans lokaler runt om i hela Sverige.

Isabella Lövengrip (Blondinbella) gav oss fria händer att ta fram ett lanseringsmaterial som hade den lyxiga framtoning hon efterfrågade. Vi tog fram allt material, från ide till tryckfärdiga original. Vi tog också fram planogram till apoteken.

4Sign Mjölby är vana att fram kreativa egendesignade lösningar, men detta var ändå en speciell utmaning. Att lansera produkter som är knutna till starka personliga varumärken är relativt ovanligt på svenska apotek. Vi behövde ta fram ett utseende som dels kommunicerade att det rörde sig om premiumprodukter, men som samtidigt var inom apotekets ramar.

Apoteket Kronan var till en början tveksamma till konceptet eftersom de upplevde att materialet var för exklusivt i relation till deras övriga produkter. Men skam den som ger sig, vi fick som vi ville och lanseringsmaterialet behöll sitt ursprungliga utseende. Lanseringen blev lyckad och alla inblandade parter blev mycket nöjda med slutresultatet.

Producerat av

4Sign Mjölby

Kontakta oss