Mässa

Partex Marking Systems

Vi tillverkade denna mässmonter till Partex Marking Systems på Elfack. Mässmontern användes under Svenska mässan i Göteborg.

4Sign Skövde utförde design, projektering, tillverkning och montering av montern. Vi demonterade sedan montern när mässan var över.

Montern byggdes med en stomme från Octanormsystemet. Vi satte upp silverfolierade väggar och väggbilder med en vägghöjd på tre och en halv meter. Podierna är också tillverkade i Octanorm och har monterade bildfronter.

I monterns tak monterade vi en ljustross med en hängande banderoll som exponerade Partex Marking Systems logotyp. Till golvet valde vi en röd matta som matchar logotypens färg. Vi fräste ut logotyper i frigolit och gav dem en yta i materialet PVC.

Utöver detta så utrustades montern med två 55” displayer, en vägg med spjut för butikspåsar, en belyst informationsdisk med nedsänkt rastertak, en kaffemaskin, samt eluttag för datorer och skrivare.

Mässmontern utrustades även med ett personalutrymme som rymde förråd med diskbänk, vatten och avlopp, samt hyllor och klädhängare.

Producerat av

4Sign Skövde

Kontakta oss