Skyltar

Skyltning av vandringsleder

4Sign i Sölvesborg har ett nära samarbete med landets länsstyrelser och kommuner. Vi har sedan 70-talet försett dem med leveranser av skyltar som är speciellt framtagna för att användas i naturmiljö.

Sverige har stora ytor som täcks av naturreservat och det finns vandringsleder som sträcker sig många mil genom intressanta miljöer. Du som rört dig i dessa miljöer har säkert stött på en ledskylt som informerat dig om vandringsledens sträckning, eller en informationsskylt som berättat om växterna och djuren i det aktuella naturreservatet.

På bilden till höger ser du en typisk ledmarkör. Den levererades i dagarna av 4Sign i Sölvesborg. Den var en del av en order som omfattade 36 stolpar med 151 vägvisare. De ska monteras i Nackareservatet och kommer sedan att markera vandringsleder och gångstigar för reservatets besökare.

Vägvisarna tillverkas genom metoden fräsning. Vi fräser ner texten i trä och fyller sedan i den med färg för att göra informationen tydlig för betraktaren. Vi monterar sedan vägvisarna på en bärande stolpe.

Slutresultatet är en ändamålsenlig och naturvänlig skylt. Rätt material på rätt plats!

Producerat av

4Sign Sölvesborg

Kontakta oss