4Sign - bussdekor

Fordonsdekor

Bussdekor

Din närmsta aktör


Alla våra aktörer »

Kontakta oss


  Bussdekor, den mobila annonsplatsen. Bussdekor är ett kostnadseffektivt sätt att sprida ditt budskap till många potentiella kunder.

  Traditionell annonsering sitter där den sitter. Om du väljer att kommunicera ditt företags budskap via bussdekor får du istället en mobil reklampelare som exponerar ditt budskap på ett flertal platser varje dag. Bussdekor kan fästas på bussens långsidor, baksida, insida eller på hela bussen. En fördel med bussdekor är att bussens storlek möjliggör en stor exponeringsyta för ditt budskap.

  Bussdekor för både insida och utsida

  Det är många som åker linjetrafik via buss, människor som är på väg till arbetet, skolan, eller affären. Bussdekor är ett sätt att nå dessa människor. Åker de buss ofta (exempelvis pendlare) når du dem med ett upprepat budskap, vilket i sig ökar chanserna för att ditt budskap ska fastna i deras medvetande. Om du vill nå en sådan målgrupp så kan vi exempelvis rekommendera skyltar och dekaler på bussens insida. Bussarna följer särskilda busslinjer och har ett särskilt tidsschema. Det innebär att du har stora möjligheter att styra när och var ditt budskap ska exponeras, vilket underlättar dina möjligheter att målgruppsanpassa ditt budskap.

  Bussdekor ger dig en omfattande räckvidd för dina investerade kronor. Kontakta din närmsta 4Sign-aktör, vi hjälper dig hitta rätt bussdekor för dina behov.


  Fordonsdekor
  Fordonsdekor
  se mer
  Fordonsdekor
  Solfilm
  se mer
  Fordonsdekor
  Fönsterdekor
  se mer
  Fordonsdekor
  Skyddsfoliering
  se mer
  Fordonsdekor
  Car wrapping
  se mer
  Fordonsdekor
  Båtdekor
  se mer
  Fordonsdekor
  Flygplansdekor
  se mer
  Fordonsdekor
  Lastbilsdekor
  se mer
  Fordonsdekor
  Bildekor
  se mer