Mässa

Monter

Din närmsta aktör


Alla våra aktörer »

Kontakta oss


  En bra monter särskiljer dig på mässan. Vi hjälper ditt företag med helheten i ert mässdeltagande, oavsett om det är i stor eller liten skala.

  Mässor är ett utmärkt sammanhang för att träffa kunder och knyta branschkontakter. Utmaningen ligger i att kunna särskilja sig från konkurrensen och locka till sig besökarnas uppmärksamhet. Vi kan hjälpa dig hela vägen från idé till färdig monter. Det innebär att 4Sign projekterar, producerar och monterar mässmontrar. Vi bygger, snickrar, målar, samt tar fram texter och bilder i vår ateljé.

  Vi bygger upp er mässmonter på plats

  Vi har möjligheten att ha egna monterbyggare på plats som säkerställer att den färdiga mässmontern ser ut som den ursprungliga ritningen. Vi kan också tillhandahålla personal som ser till att montera ner och returnera alla monterns delar på rätt sätt.

  Vi bygger montrar i konstruktioner av trä, eller i aluminiumsystem. Materialvalet beror helt på ditt företags behov och önskemål. Vi hjälper gärna till i hela processen, och kan leverera allt från speciallösningar till en enklare standardmontrar.

  Kontakta din närmsta 4Sign-aktör, vår erfarenhet gör oss till ett tryggt alternativ för ett lyckat mässdeltagande!


  Mässa
  Mässa
  se mer
  Mässa
  Fondvägg
  se mer
  Mässa
  Tapet
  se mer
  Mässa
  Pop-up
  se mer
  Mässa
  Roll-up
  se mer