Historier

4Sign Gävle

4Sign tar sig an bussreklam i Gävle

Författad den av 4Sign Norden

Vill du synas på Stadsbussarna? ett bra sätt att exponera ditt budskap!

Vi säljer, tillverkar och monterar för att se till att ditt budskap får bra synbarhet på alla bussar som rullar runt i vår stad. Vi erbjuder dig möjligheten att synas både ut- och invändigt i olika format där närheten till resenären ger dig unika möjligheter.

Nära 20.000 personer reser varje dag med Stadsbussarna vilket ger dig otrolig möjlighet att visa upp dig i ett media som når ut till över 500.000 resenärer varje månad. Passa på att skapa en kreativ kampanj som syns och ses av nya ögon och betraktare då bussarna under 22 timmar av dygnets alla timmar och är i ständig rörelse i vår omgivning.

Kontakta vår projektledare så hjälper han dig med passande placering och synbar layout.

Claes Järvby, claes.jarvby@4sign.se

Tel. 026-123940, Mobil. 070-6985229

4Sign Gävle

4Sign Gävle
Upplandsgatan 28
802 83 Gävle

Se mer
Fyll i dina uppgifter för att få 4Signs nyhetsbrev